Phoenix MetalWorX Alle metaaluitvoeringen in RVS, staal & aluminium
Laswerk • Plaatwerk • Vervaardiging & reparatie

U bevindt zich hier: Site > Uitvoeringen

Wij bieden customized oplossingen voor werkzaamheden, waarbij we zowel rekening houden met de technische beperkingen als met de door de klant gewenste esthetische aspecten.

Wij werken samen met algemene aannemers, hun onderaannemers, ingenieurbureaus, architecten of rechtstreeks met bepaalde particulieren.

Deze activiteit voldoet aan een recent ontstane en regelmatig groeiende vraag: het voor externe bedrijven verrichten van montagewerkzaamheden ter plaatse. Na de door onze klant op de werkplaats uitgevoerde vervaardiging nemen wij het assemblagewerk over en voeren wij de montage ter plaatse uit. Dankzij onze ervaring met montage kunnen onze klanten zich geheel richten op de productie en hoeven ze zich niet meer bezig te houden met de onzekere factoren op de werf.

Dankzij onze productiecapaciteit in combinatie met een flexibele werkwijze en snelle reactietijd kunnen wij snel en efficiënt voldoen aan de vraag van onze partners uit de technische en industriële sector.

Om effectief aan uw vraag te voldoen, maken wij gebruik van onze technische ervaring op de werkplaats en onze deskundigheid bij de projectstudies en -ontwerpen. Daarnaast zorgen wij dankzij het gebruik van de best afgestemde productiemiddelen tegen de juiste prijs voor een geavanceerde technische performance.

Of het nu gaat om gerenommeerde in de horeca werkzame keukeninstallateurs, gespecialiseerde dealers, managers van fabriekshallen of gemeenschapskeukens, onze klanten kunnen op ons rekenen voor onze ervaring, die teruggaat tot de oorsprong van ons bedrijf.

Wij repareren en vervaardigen RVS materiaal (verrijdbaar materiaal, dientafels, bekleding voor werkbladen, operatietafels, toebehoren...) voor ziekenhuizen en de farmaceutische industrie.

Dankzij onze reactiesnelheid zijn wij in staat om snel een antwoord te vinden op problematische spoedsituaties en komen wij met realistische en efficiënte oplossingen.

Wij hebben de competenties en adequate apparatuur in huis om met spoed diverse metaalelementen te vervaardigen of te repareren. Wij repareren talrijke onderdelen van staal, aluminium, RVS, of het nu gaat om gebarsten autovelgen, loszittende  ATB-frames, geperforeerde motorcarters of onderdelen van grasmaaiers.